Bases del concurs Oh Happy Codines la Veu

logo_oh_happy_la_veu_petit

Quin és l’objectiu del concurs?

L’Escola de Música de Sant Feliu de Codines, dins els actes de la 13a Fira de la Carbassa, organitza el concurs Oh, happy Codines la Veu, amb el lema «M’han donat carbasses!» Té per objectiu, d’una banda, triar entre els seus participants la millor veu solista de Sant Feliu de Codines, mitjançant les deliberacions d’un jurat; i d’una altra banda, intenta aplicar el compromís estatutari de participació activa en la vida cultural del municipi.

Qui pot participar-hi?

El concurs està obert a tot participant individual a partir de 12 anys d’edat inscrit prèviament mitjançant el formulari publicat al web de l’Escola. Els menors d’edat hauran d’emplenar, a més, una autorització del pare, mare o tutors legals. Les agrupacions i els cantants espontanis podran actuar, però no participaran en el concurs.
El termini de presentació d’inscripcions finalitza el 22 de setembre de 2017.

Quines característiques han de tenir els concursants?

Cada participant, amb ganes de cantar i passar una bona estona, ha de triar una única cançó d’un repertori publicat al web de l’Escola. Els participants tindràn una única oportunitat per cantar la cançó seleccionada, de memòria, sense cap suport escrit o visual (karaoke, lletres de cançons impreses, etc.) El temps dedicat a cada actuació pot variar segons el nombre de participants o a criteri dels organitzadors del concurs.

Com serà triat el guanyador o guanyadora?

El concurs comptarà amb la presència d’un jurat a l’escenari format per tres personalitats del món de l’espectacle, amb una relació directa o indirecta amb la música: actors, músics, escriptors, etc. Aquest jurat puntuarà in situ les diverses participacions dels concursants, essent el guanyador qui obtingui la millor puntuació. L’Escola de Música podrà declarar desert el concurs.

Criteri de puntuació

El criteri de puntuació constarà de tres notes numèriques, corresponents a cada un dels membres del jurat, les quals s’anotaran en un llistat de participants. Es valorarà la memòria, l’entonació, la posada en escena i la capacitat de connectar amb el públic.

Quins premis hi haurà?

Hi haurà un primer i únic premi que consisteix en l’enregistrament per part del guanyador d’una cançó en un estudi de gravació de qualitat professional. A tots els participants, inclòs el guanyador, se’ls obsequiarà, a més a més, amb una carbassa decorativa i amb una matrícula anual gratuïta a l’Escola de Música, on podran formar part de l’agrupació coral Oh, happy Codines, una coral pop integrada per cantaires de totes les edats. L’Escola de Música es reserva el dret d’atorgar, o no, l’obsequi de matrícula gratuïta als participants espontanis, és a dir, no inscrits al concurs. No s’admet, en cap cas, el canvi ni abonament en metàl•lic de l’equivalent del premi.

L’Escola de Música té el dret i la potestat de modificar i/o cancel•lar, sota el seu criteri, tant les bases i normativa del concurs com la celebració de l’acte sense previ avís ni comunicació.

La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.